• اخر الاخبار

      الأحد، 2 نوفمبر 2014

      طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني



      طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني


      إعداد : هبة أحمد

      المكونات :

      1/2 كيلو كبدة طازجة شرائح
      2 حبة فلفل أخضر مقطعة
      فلفل أحمر حار (حسب الرغبة)
      5 فص ثوم
      1 حبة طماطم مقطعة صغيرة
      3 ملعقة كبيرة خل
      عصير حبة ليمون
      زيت زيتون
      ملح
      فلفل أسود
      شطة (حسب الرغبة)


      الطريقة :

      تتبل الكبدة بالليمون والخل والملح والفلفل والشطة
      يوضع الزيت على النار ويقلى الثوم قليلاً
      نضيف الفلفل الأخضر والفلفل الحار (حسب الرغبة )
      نضيف الكبدة
      وأخيراً نضيف الطماطم المقطعة
      نقلب قليلاً على نار هادئة
      وتقدم بالهناء والشفا .
      • تعليقات بلوجر
      • تعليقات الفيس بوك

      0 التعليقات:

      إرسال تعليق

      Item Reviewed: طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني Rating: 5 Reviewed By: Unknown