الأحد، 2 نوفمبر 2014

طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني



طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني


إعداد : هبة أحمد

المكونات :

1/2 كيلو كبدة طازجة شرائح
2 حبة فلفل أخضر مقطعة
فلفل أحمر حار (حسب الرغبة)
5 فص ثوم
1 حبة طماطم مقطعة صغيرة
3 ملعقة كبيرة خل
عصير حبة ليمون
زيت زيتون
ملح
فلفل أسود
شطة (حسب الرغبة)


الطريقة :

تتبل الكبدة بالليمون والخل والملح والفلفل والشطة
يوضع الزيت على النار ويقلى الثوم قليلاً
نضيف الفلفل الأخضر والفلفل الحار (حسب الرغبة )
نضيف الكبدة
وأخيراً نضيف الطماطم المقطعة
نقلب قليلاً على نار هادئة
وتقدم بالهناء والشفا .
  • تعليقات بلوجر
  • تعليقات الفيس بوك

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Item Reviewed: طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني Rating: 5 Reviewed By: Unknown