• اخر الاخبار

    الأحد، 2 نوفمبر 2014

    طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني



    طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني


    إعداد : هبة أحمد

    المكونات :

    1/2 كيلو كبدة طازجة شرائح
    2 حبة فلفل أخضر مقطعة
    فلفل أحمر حار (حسب الرغبة)
    5 فص ثوم
    1 حبة طماطم مقطعة صغيرة
    3 ملعقة كبيرة خل
    عصير حبة ليمون
    زيت زيتون
    ملح
    فلفل أسود
    شطة (حسب الرغبة)


    الطريقة :

    تتبل الكبدة بالليمون والخل والملح والفلفل والشطة
    يوضع الزيت على النار ويقلى الثوم قليلاً
    نضيف الفلفل الأخضر والفلفل الحار (حسب الرغبة )
    نضيف الكبدة
    وأخيراً نضيف الطماطم المقطعة
    نقلب قليلاً على نار هادئة
    وتقدم بالهناء والشفا .
    • تعليقات بلوجر
    • تعليقات الفيس بوك

    0 التعليقات:

    إرسال تعليق

    Item Reviewed: طريقة عمل طبق الكبدة الإسكندراني Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top