إعداد : fofy
المكونات:
1 كوب عصير أناناس
1/2 كوب سكر بنى
1/3 كوب صويا صوص
1 كيلو دجاج مقطع شرائح
عيدان الباربكيو
طريقة التحضير:
- فى مقلاة، يخلط السكر البنى مع عصير الأناناس و الصويا صوص على نار متوسطة و يرفع من على النار قبل الغليان.
- فى وعاء، تتبل الدجاج بالخليط السابق و تدهن صينية الفرن بالقليل من الزيت.
- تغرز الدجاج فى عيدان الباربكيو و ترص فى صينية الفرن.
- يسخن الفرن على 180 درجة مئوية و تترك الدجاج فى الفرن لمدة عشر دقائق مع التقليب مرة واحدة فى منتصف المدة.
هناكل – موقع متخصص في جميع وصفات الاكل العربيه و الغربيه بيشرح طريقه عمل اي اكل نفسيك فيه، اكلات شرقي، اكلات غربي، حلويات، مقبلات، شوربه – شربات، سلطه – سلاطات، مشروبات، فراخ، دجاج، طيور، لحوم، خضروات، اكل صحي، اكل صيامي، اكا ديت – رجيم.
0 التعليقات:
إرسال تعليق